In 1853 begon Thomas Hardy met het maken van kwaliteitswijnen. Thomas’ eerste oogst was in 1857 en al snel werden door de immigranten de eerste flessen, voorzien van een Australische postzegel, naar Engeland ‘geëxporteerd’. Dit fenomeen heeft de basis gelegd voor het succesvolle Hardys merk “Stamp of Australia”. Vijf generaties later combineert Hardys nog altijd de Australische zon met onze belangrijkste voedingsstof, water, om een breed assortiment wijnen uit de beste wijngaarden te produceren. Kwaliteit, smaak en de consistentie hierin, blijven het uitgangspunt van de Hardys wijnfilosofie.
Ruim 150 jaar liefde en toewijding voor het wijn maken heeft ertoe geleid dat wereldwijd een nog immer groeiende groep consumenten geniet van de indrukwekkende kwaliteit van de Hardys wijnen. Dit wordt nog eens onderstreept door het grote aantal medailles en onderscheidingen dat sinds jaar en dag door de nazaten van Thomas Hardy wordt behaald op nationale en internationale wijnshows. Ook in Nederland behoort Hardys vandaag de dag tot de meest verkochte wijnen.