Granada Wijnen (Utrecht)

Beoordeel deze wijnhandelaar
Waardeer deze wijnhandelaar: 12345    of plaats een reactie
Waardering: 5

Granada Wijnen is een kleine importeur van betaalbare, ambachtelijke Andalusische kwaliteitswijnen uit de onbekende wijnstreek Granada (Zuid-Spanje). Deze ongerepte streek, nabij de Middellandse Zee en de hoogste bergen van Spanje, kent een uniek microklimaat. Ze brengt heerlijke wijnen voort, vol passie gemaakt. Om lekker van te genieten! Wij brengen ze bij u thuis. Wel zo gemakkelijk! Proost. Of op z`n Spaans: Salud!

Reacties op Granada Wijnen:

»Gisteren een geslaagde wijnproeverij bij Granada Wijnen meegemaakt. We werden gastvrij ontvangen, kregen deskundige uitleg en hebben een aantal smakelijke wijnen geproefd. Die wijnen, maar ook
de overige lekkernijen uit de Alpujarras maakten de avond voor ons tot een bijzondere ervaring. Kortom, een aanrader om eens kennis te maken met wat dit bijzondere deel van Spanje zoal te bieden heeft.
Geplaatst: 8 jaar geleden (25-11-2011, 22:24)
Waardering:
12345

LET OP: Het is niet toegestaan voor o.a. wijnhandelaren/wijnprofessionals om b.v. verkooppunten via reacties te onder de aandacht te brengen. Dit soort reacties kunnen worden verwijderd.
Heeft u deze wijn in uw assortiment? Geef dit dan aan via uw (gratis) Wine Professional account!
Verstuur uw reactie

Wijnen uit het assortiment van Granada Wijnen

Granada Wijnen heeft nog geen wijnen gekoppeld.

Bent u de eigenaar van Granada Wijnen, lees hier dan alles over het koppelen van uw wijnen aan uw account.

Adresgegevens

Granada Wijnen
Leidseweg 132
3533 HD Utrecht

030 - 656 59 20
info@granadawijnen.nl
http://www.granadawijnen.nl

Social Media

Laatste tweets van Granada Wijnen

Wijnoverzicht is een onafhankelijk en objectief platform voor wijnen in Nederland. Hier vindt u hier het meest complete overzicht van wijnen in Nederland, zowel uit de supermarkt als wijn speciaalzaak.

Zoek op Wijnoverzicht.nl door 89.889 wijnen


Zoek uw wijn, wijnhuis, wijnland, wijngebied of uw favoriete wijnhandelTip: om een wijnhandelaar te zoeken tik je een plaats of naam in

Wijn professional? Maak gratis een account aan en koppel uw winkel aan onze wijnen