WIJNKOPERIJ van de Lageweg (Lemmer)

Beoordeel deze wijnhandelaar
Waardeer deze wijnhandelaar: 12345    of plaats een reactie
Waardering: 0

Zijn passie heeft hem al enkele malen nationaal waardering opgeleverd. ‘Dat je met zorg uitgekozen import door wijnprofessionals wordt uitgeselecteerd als de beste wijnen van Nederland, ja dat is bijzonder!’ bevestigt Wiebe.
‘Erkenning is natuurlijk mooi, maar nog mooier zijn de positieve reacties van onze klanten als ze de wijnen hebben geproefd.’

Naast verkoop van wijnen en relatiegeschenken, verzorgt Wijnkoperij van de Lageweg ook thuisproeverijen en wijncatering.

Reacties op WIJNKOPERIJ van de Lageweg:

Plaats een reactie op WIJNKOPERIJ van de Lageweg in Lemmer
12345

LET OP: Het is niet toegestaan voor o.a. wijnhandelaren/wijnprofessionals om b.v. verkooppunten via reacties te onder de aandacht te brengen. Dit soort reacties kunnen worden verwijderd.
Heeft u deze wijn in uw assortiment? Geef dit dan aan via uw (gratis) Wine Professional account!
Verstuur uw reactie

Adresgegevens

WIJNKOPERIJ van de Lageweg
Houtsaachmoie 15C
8531 WC Lemmer

0514 - 594 589
wiebe@vandelageweg.nl
http://www.vandelageweg.nl

Social MediaWijnoverzicht is een onafhankelijk en objectief platform voor wijnen in Nederland. Hier vindt u hier het meest complete overzicht van wijnen in Nederland, zowel uit de supermarkt als wijn speciaalzaak.

Zoek op Wijnoverzicht.nl door 89.889 wijnen


Zoek uw wijn, wijnhuis, wijnland, wijngebied of uw favoriete wijnhandelTip: om een wijnhandelaar te zoeken tik je een plaats of naam in

Wijn professional? Maak gratis een account aan en koppel uw winkel aan onze wijnen